Pontosítások és helyreigazítások

Ha valamilyen hibára vagy pontatlanságra szeretné felhívni a figyelmünket, akkor írjon az info@direkt36.hu címre.

A 2016.11.07-én megjelent Tiborcz István új céget vett, és megint állami pénzek közelébe került című cikkünkben tévesen azt írtuk, hogy a József nádor téri mélygarázs kivitelezője, az OTP Ingatlan egy a téren építendő luxusszálloda igényeinek kielégítésével magyarázta a beruházást. Ezzel szemben az OTP Ingatlan ilyet soha nem állított. A beruházást a fák kivágása ellen tiltakozó Illés Zoltán volt fideszes képviselő hozta összefüggésbe egy hotelépítéssel. A pontatlanságért elnézést kérünk.

***

A 2016.05.10-én megjelent Nyomoznak a Direkt36 által feltárt gyanús MTVA-szerződés ügyében című cikkünkben azt a tényt, hogy a rendőrség eljárást indított, tévesen úgy közöltük, hogy nyomozás indult. Ezzel szemben a rendőrség feljelentéskiegészítést rendelt el, amely után a feljelentést bűncselekmény hiányában elutasította. A pontatlanságért elnézést kérünk.

Fektess be a demokráciába!
Ha támogattad a Direkt36-ot egy évvel ezelőtt, akkor kérjük, újítsd meg a támogatói tagságodat. Ha pedig még nem vagy tagja a támogatói körnek, akkor csatlakozz most!

Támogass minket most!