Támogass minket!

Köszönjük!

Április 13-án véget ért a szokásos éves támogatói kampányunk, amelynek során mintegy 8,5 millió forint gyűlt össze több mint 1000 támogatótól. Ez volt eddig a legsikeresebb kampányunk, és nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki megújította korábbi támogatói tagáságát, vagy éppen most csatlakozott ehhez a közösséghez.

A kampány véget ért, de továbbra is várjuk a támogatókat. Minél több segítség érkezik ugyanis az olvasóinktól, annál kevésbé vagyunk rászorulva külső forrásból – például nemzetközi alapítványoktól – érkező adományokra. És minél több támogatónk van, annál keményebben és hatékonyabban tudjuk ellenőrizni a hatalmon lévőket.


Ha nem áll módodban Paypalt vagy bankkártyát használni, támogathatsz bennünket hagyományos bankszámlás utalással is.Nem működik az utalás vagy más problémát találtál? Írj nekünk a tamogatas@direkt36.hu-ra és segítünk!

A Direkt36 egy oknyomozó újságíró központ, amelynek célja, hogy ellenőrizze a hatalom birtokosait, és leleplezze a mindannyiunkat megkárosító visszaéléseket. Ezt bátor és kitartó kérdésekkel próbáljuk elérni, amit pedig megtudunk, arról szilárd tényekre épülő cikkekben számolunk be.