Támogass minket!

A Direkt36-ot azért indítottuk el 2015 elején, hogy a hatalom ellenőrzésével és a mindannyiunkat megkárosító visszaélések leleplezésével erősítsük a magyar demokráciát.

Ez a munka időigényes és elengedhetetlen hozzá a szerkesztőség teljes függetlensége, ezért a Direkt36 főként magánadományokból és intézményi támogatók segítségével tartja fenn magát. Minél több támogató áll mögöttünk, annál ütőképesebb szervezetet tudunk építeni, és annál határozottabban tudjuk végezni a munkánkat.

Ha támogatsz minket, akkor egy évre tagja leszel támogatói körünknek, és betekintést is kapsz ebbe az izgalmas a munkába.


Ha nem áll módodban Paypalt vagy bankkártyát használni, támogathatsz bennünket hagyományos bankszámlás utalással is.Nem működik az utalás vagy más problémát találtál? Írj nekünk a tamogatas@direkt36.hu-ra és segítünk!

A támogatások szabályai

A megszerzett támogatások felhasználásával minden év végén elszámolunk, hogy mindig pontosan tisztában legyél vele, hogy mire költöttük a pénzedet. A kiadásaink 5%-át meghaladó összeget adományozó támogatókkal szerződést kötünk, amelyben vállalniuk kell, hogy a tevékenységünket semmilyen módon nem befolyásolják, a nevüket pedig nyilvánosságra hozzuk. Az ennél kevesebbet adományozók nevét csak kifejezett kérésükre hozzuk nyilvánosságra.

Nem fogadunk el támogatást magyar állami tulajdonban lévő cégektől és magyar állami pénzalapokból, mivel a munkánk fontos része ezek ellenőrzése, ami összeférhetetlen lenne.

A támogatókra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót itt, a támogatás általános szerződései feltételeit itt olvashatod el, támogatóink listáját pedig itt találod.

A Direkt36 egy oknyomozó újságíró központ, amelynek célja, hogy ellenőrizze a hatalom gyakorlóit, és leleplezze a mindannyiunkat megkárosító visszaéléseket.