Éjszaka egy politikussal

2011. 06. 15. Éjszaka - Gerendás József és a politikus iszogatnak

Gerendás József vallomása: „Iszogattam egy politikus barátommal (…) közben megmutattam neki a Répásnál lévő lányok képeit, meséltem neki arról, hogy én már többször rendeltem magamnak így lányokat. Mivel ő nálam éjszakázott a Hotel Presidentben, úgy döntött, hogy nem szeretné egyedül tölteni az estét. Kiválasztott egy lányt, és megkért arra, hogy intézzem el, hogy ez a lány kijöjjön hozzá.”

2011. 06. 15. Éjszaka

Gerendás József a kéréssel kapcsolatban megkeresi Répás Lajost

2011. 06. 15. 01:03 – Répás Lajos hívja a Niki nevű prostituáltat

Telefonlehallhatás összefoglalója: „Répás érdeklődik, hogy Niki alszik-e már. Az Arany János utca közelében lévő Hotel Presidentbe kellene menni, egy másfél órás munkára, amelyért 100 ezret fizetnek. Niki nem alszik, elfogadja a felkérést. Répás elmondja, hogy a szálloda igazgatójának, Józsinak a barátjához kell menni. Niki maximum egy fél óra múlva ott lesz.”

2011. 06. 15. 01:05 – Répás hívja Gerendást

Telefonlehallgatás: Répás tudatja, hogy fél óra múlva ott lesz Niki.

2011. 06. 15. (01:30 körül) – Megérkezik a hotelbe Niki és lakótársa, Brigi, találkoznak Gerendással

Niki vallomása: „Én elvállaltam a munkát, de a hotel tulajdonosa jó ismerősöm, és nem szerettem volna, ha kiderül, hogy én prostituált vagyok. Ezért magammal vittem a barátnőmet és lakótársamat, Brigittát. Az ügyfél végül vele ment el. Addig én lent beszélgettem Józsival”

Brigitta vallomása: „Mondta az ügyfél, hogy menjek vele. Én felmentem az ügyféllel a szobájába, ott előre odaadott nekem ez a férfi 400 eurót. Ott egy alkalommal közösültünk, és mivel nagyon gyors volt, még egyszer szeretett volna velem közösülni. Én ezért elkértem tőle még olyan 200 eurót, és még egyszer közösültünk. Ezután elmentünk a hotelből”

Másnap: 2011. 06. 15. 10:53 – Gerendás hívja Répást

Telefonlehallgatás: „(Gerendás) Józsi beszámol arról, hogy kínos, kellemetlen helyzetbe hozták Répásék egy parlamenti képviselő barátja előtt. Józsi elmondása szerint egy „melletlen kurva” ment dolgozni. Józsi most beszélt a barátjával, aki már bent van a Parlamentben. Józsi barátja arra panaszkodott, hogy „csak egy akció volt neki benne … és levette a csaj még”. Józsi meglátása szerint helytelen, hogy az első aktust követően plusz pénzt kért a lány. Répás egyetért Józsival, miszerint „másfél órába, ami belefér”. Répás panaszosan mondja, hogy egyetlen modellje sem tisztességes. Elköszönnek.”