Támogasd a hatalom ellenőrzését, fektess be a demokráciába!

Támogasd a hatalom ellenőrzését, fektess be a demokráciába!

TÁMOGASD A HATALOM ELLENŐRZÉSÉT,
FEKTESS BE A DEMOKRÁCIÁBA!

[vimeo id=”158801352″ maxwidth=”1200″]
A Direkt36 azért indult el egy éve, hogy ellenőrizze a hatalmat. Nem létezhet ugyanis demokrácia tényfeltáró újságírás nélkül.

Visszaéléseket feltáró cikkeink miatt több vezető politikus is nyomás alá került, de volt a munkánknak kézzelfoghatóbb következménye is. Az Orbán Viktor vejéről szóló cikkeink alapján rendőrségi nyomozás indult, és az általunk feltárt tényekre felfigyeltek az uniós hatóságok is. A cikksorozat egyúttal bekerült a legrangosabb európai újságírói díj jelöltjei közé.

Folytatni fogjuk ezt a munkát, de segítség nélkül nem fog menni. A Direkt36 egy független nonprofit szervezet, amely csak akkor tud működni, ha vannak sokan, akik mellette állnak.

Ezért arra kérünk, hogy ha támogattál bennünket az induláskor, akkor most újítsd meg a támogatói tagságodat. Ha pedig még nem vagy tagja a támogatói közösségnek, akkor, csatlakozz most.

Nem működik az utalás vagy más problémát találtál? Írj nekünk a tamogatas@direkt36.hu-ra és segítünk!

Ha nem áll módodban Paypalt vagy bankkártyát használni, támogathatsz bennünket hagyományos bankszámlás utalással is.

A Direkt36 egy oknyomozó újságíró központ, amelynek célja, hogy ellenőrizze a hatalom gyakorlóit, és leleplezze a mindannyiunkat megkárosító visszaéléseket.