Article Test 0

Have a good story? Contact us!
In collaboration with

A Direkt36 kiadója egy nonprofit kft, amelynek a legfontosabb célkitűzése, hogy erősítse a magyar társadalom demokratikus értékrendjét a közhatalom gyakorlóinak ellenőrzésével, a mindannyiunkat megkárosító visszaélések leleplezésével, a társadalom egésze szempontjából lényeges problémák bemutatásával.

Mivel ez a munka időigényes és elengedhetetlen hozzá a szerkesztőség teljes függetlensége, ezért a Direkt36 magánadományokból és intézményi támogatók segítségével tartja fenn magát. Minél több támogató áll mögöttünk, annál ütőképesebb szervezetet tudunk építeni és annál magabiztosabban tudjuk szembesíteni kérdéseinkkel a közhatalom gyakorlóit. A megszerzett támogatások felhasználásával minden év végén elszámolunk, hogy mindig pontosan tisztában legyél vele, hogy mire használtuk fel a pénzedet.

EN1

EN2

EN3

EN4

EN5

Egyszeri támogatás mellett efogadunk rendszeres adományt is. Mindkét esetben fontos tudnod, hogy az egy évben 500 000 forintnál többet adományozó támogatókkal szerződést kötünk, amelyben a támogatónak vállalni kell, hogy a tevékenységünkre semmilyen módon nem gyakorol befolyást, a nevét pedig nyilvánosságra hozzuk az átlátható működés érdekében. Az ennél kevesebbet adományozók nevét csak kifejezett kérésükre hozzuk nyilvánosságra.Nem fogadunk el támogatást állami tulajdonban lévő cégektől és állami pénzalapokból sem, mivel a munkánk fontos része ezek felhasználásának hatékony ellenőrzése, és egy esetleges támogatás összeférhetetlen lenne ezzel.

Nemcsak kérünk azonban, hanem adunk is. Ha támogatsz minket, akkor egy évre tagja leszel támogatói körünknek, így pedig elsőként fogsz értesülni a cikkeinkről, érdekes háttérsztorikat tudhatsz meg, meghívunk az általunk szervezett eseményekre. A támogatói kategóriákról lejjebb találsz információkat.A Direkt36 kiadója 2014-ben alakult, ezért jelenleg nem rendelkezhet közhasznú státusszal. A minket támogató cégeket így nem illeti meg társasági adókedvezmény.A Direkt36 kiadója egy nonprofit kft, amelynek a legfontosabb célkitűzése, hogy erősítse a magyar társadalom demokratikus értékrendjét a közhatalom gyakorlóinak ellenőrzésével, a mindannyiunkat megkárosító visszaélések leleplezésével, a társadalom egésze szempontjából lényeges problémák bemutatásával.Mivel ez a munka időigényes és elengedhetetlen hozzá a szerkesztőség teljes függetlensége, ezért a Direkt36 magánadományokból és intézményi támogatók segítségével tartja fenn magát.

Minél több támogató áll mögöttünk, annál ütőképesebb szervezetet tudunk építeni és annál magabiztosabban tudjuk szembesíteni kérdéseinkkel a közhatalom gyakorlóit. A megszerzett támogatások felhasználásával minden év végén elszámolunk, hogy mindig pontosan tisztában legyél vele, hogy mire használtuk fel a pénzedet.

In collaboration with