Támogass minket!

A Direkt36-ot azért indítottuk el 2015 elején, hogy a hatalom ellenőrzésével és a mindnyájunkat megkárosító visszaélések leleplezésével erősítsük a magyar demokráciát. Ehhez a munkához elengedhetetlen a szerkesztőség teljes üzleti és politikai függetlensége, ezért a Direkt36 főként magánemberek adományaiból, részben pedig alapítványok segítségével tartja fenn magát.

Alapításunk óta több mint 2700 magánembertől kaptunk összesen több mint 11 000 alkalommal kisebb-nagyobb összegű támogatást (részletes információkat itt találsz erről).

Minél több támogató áll mellettünk, annál erősebb szervezetet tudunk építeni, és annál ütőképesebben tudjuk végezni a munkánkat. Ha támogatsz minket, akkor egy évre tagja leszel támogatói körünknek, és betekintést is kapsz ebbe az izgalmas a munkába.

Fektess be a demokráciába!
Ha nem áll módodban Paypalt vagy bankkártyát használni, támogathatsz bennünket hagyományos bankszámlás utalással is.Nem működik az utalás vagy más problémát találtál? Írj nekünk a tamogatas@direkt36.hu-ra és segítünk!

A támogatások szabályai

A megszerzett támogatások felhasználásával minden év végén elszámolunk, hogy mindig pontosan tisztában legyél vele, hogy mire költöttük a pénzedet. A kiadásaink 5%-át meghaladó összeget adományozó támogatókkal szerződést kötünk, amelyben vállalniuk kell, hogy a tevékenységünket semmilyen módon nem befolyásolják, a nevüket pedig nyilvánosságra hozzuk. Az ennél kevesebbet adományozók nevét csak kifejezett kérésükre hozzuk nyilvánosságra.

Nem fogadunk el támogatást magyar állami tulajdonban lévő cégektől és magyar állami pénzalapokból, mivel a munkánk fontos része ezek ellenőrzése, ami összeférhetetlen lenne.

A támogatókra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót itt, a támogatás általános szerződései feltételeit itt olvashatod el, támogatóink listáját pedig itt találod.

A Direkt36 egy oknyomozó újságíró központ, amelynek célja, hogy ellenőrizze a hatalom gyakorlóit, és leleplezze a mindannyiunkat megkárosító visszaéléseket.