Támogass minket!

Támogass minket!

Legyél a Direkt36 Szövetségese, Partnere, Barátja vagy Támogatója!Nem működik az utalás vagy más problémát találtál? Írj nekünk a tamogatas@direkt36.hu-ra és segítünk!


Kik vagyunk?

A Direkt36 egy 7 főből álló nonprofit tényfeltáró újságírói csapat, amely 2015-ben jött létre, válaszul a független magyar újságírás egyre romló helyzetére. Mi nem foglalkozunk napi hírekkel, hanem minden erőnket a hatalmon lévők ellenőrzésére és a társadalmi visszaélések feltárásra összpontosítjuk. Olyan történeteket dolgozunk fel, amelyekkel más szerkesztőségek a megfelelő erőforrások vagy újságírói szabadság hiánya miatt nem tudnak foglalkozni. A projektjeinkben például évek óta követjük az Orbán család üzleteit, a magyarországi orosz befolyás alakulását, a Paks2 beruházást és az EU-s támogatások elosztását.

Miért támogass minket?

A Direkt36 jelentős részben az olvasói támogatásokból működik, a fennmaradásunk és a függetlenségünk az olvasóinktól függ. Minél több támogató áll mellettünk, annál erősebb szervezetet tudunk építeni, és annál ütőképesebb munkát tudunk végezni.

Hogyan támogathatsz?

PayPal-on keresztül vagy banki átutalással. Ezekről bővebb információt a támogatói kategóriákra kattintva találsz a fenti gombokon. Fontos, hogy bármekkora támogatást szívesen fogadunk. Az általad befizetett összeg alapján egy támogatói kategóriába kerülsz: a Direkt36 Szövetségese, Partnere, Barátja vagy Támogatója leszel. Ha pedig nem működik az utalás vagy más probléma merült fel, akkor írj nekünk a tamogatas@direkt36.hu-ra és segítünk!

Mit kapsz cserébe?

Ha csatlakozol a Direkt36 támogatói köréhez, akkor nem csak szilárd, tényeken alapuló történeteket kapsz, hanem betekintéshez is jutsz ennek az izgalmas munkának a részleteibe. Elsőként értesülsz majd a nyomozásaink eredményeiről, és megosztjuk veled a műhelytitkainkat is. Erről részleteket találsz az egyes támogatói kategóriákra kattintva a fenti gombokon.Segíts minket, hogy minél több embert elérjünk, oszd meg a támogatóoldalt!
Köszönjük!