Támogatás

A Direkt36-ot azért indítottuk el 2015 elején, hogy a hatalom ellenőrzésével és a mindnyájunkat megkárosító visszaélések leleplezésével erősítsük a magyar demokráciát. Ehhez a munkához elengedhetetlen a szerkesztőség teljes üzleti és politikai függetlensége, ezért a Direkt36 főként magánemberek adományaiból, részben pedig alapítványok segítségével tartja fenn magát. -.- Alapításunk óta több mint 2700 magánembertől kaptunk összesen több mint 11 000 alkalommal kisebb-nagyobb összegű támogatást (részletes információkat itt találsz erről). Minél több támogató áll mellettünk, annál erősebb szervezetet tudunk építeni, és annál ütőképesebben tudjuk végezni a munkánkat. Ha támogatsz minket, akkor egy évre tagja leszel támogatói körünknek, és betekintést is kapsz ebbe az izgalmas a munkába.

Fektess be a demokráciába!

 
 •  
  Támogató
  3 000 Ft
  Elsőként értesülsz majd a nyomozásaink eredményéről a bennfentes hírlevelünkből, amelyben beszámolunk a Direkt36 történéseiről, és megosztjuk veled a műhelytitkaink egy részét is.
 •  
  Barát
  6 000 Ft
  A hírlevél mellett megkapod éves e-könyvünket is, amelyben az újságírók elmesélik, hogyan születtek a sztorijaik. Ezek sokszor izgalmasabb történetek, mint maguk a cikkek.
 •  
  Partner
  15 000 Ft
  vagy havi 1250 Ft
  A hírlevél és az e-könyv mellett meghívást kapsz a rendezvényeinkre is, ahol beszélgetünk arról, amit már kinyomoztunk, és arról, mi az, aminek még érdemes lenne utánamenni.
 •  
  Partner +
  30 000 Ft-tól
  vagy havi 2500 Ft
  Jár minden, ami a többieknek, de emellett megosztjuk veled azokat az adatelemzői és adatbiztonsági technikákat, amiket mi használunk. Ezek nemcsak tényfeltáró újságíróknak lehetnek hasznosak.

Ha nem áll módodban Paypalt vagy bankkártyát használni, támogathatsz bennünket hagyományos bankszámlás utalással is.
 Utalás bankszámláról
 
 Pénzküldés csekken
 
  Nem működik az utalás vagy más problémát találtál? Írj nekünk a tamogatas@direkt36.hu-ra és segítünk!

A támogatások szabályai

A megszerzett támogatások felhasználásával minden év végén elszámolunk, hogy mindig pontosan tisztában legyél vele, hogy mire költöttük a pénzedet. A kiadásaink 5%-át meghaladó összeget adományozó támogatókkal szerződést kötünk, amelyben vállalniuk kell, hogy a tevékenységünket semmilyen módon nem befolyásolják, a nevüket pedig nyilvánosságra hozzuk. Az ennél kevesebbet adományozók nevét csak kifejezett kérésükre hozzuk nyilvánosságra. Nem fogadunk el támogatást magyar állami tulajdonban lévő cégektől és magyar állami pénzalapokból, mivel a munkánk fontos része ezek ellenőrzése, ami összeférhetetlen lenne. A támogatókra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót itt, a támogatás általános szerződései feltételeit itt olvashatod el, támogatóink listáját pedig itt találod.